Nieuwhof Boomverzorging

slideshow

Projecten

project

Het Snoeien van Bomen

Het snoeien van bomen gebeurt om vele redenen: uit praktische overwegingen als takken hinder veroorzaken, of bijvoorbeeld, om uw boom vitaler te maken. Soms is het goed om uw boom te snoeien vanwege veiligheidsredenen. Of het nu gaat om veiligheidssnoei, onderhoudssnoei, begeleidingssnoei, uitlichten of knotten. Bij Nieuwhof Boomverzorging kunt u terecht.

Fotogalerie
project

Het verwijderen van Bomen

Het verwijderen van bomen is soms noodzakelijk, als de boom ziek is of te groot wordt voor de standplaats. Als u de kapvergunning in huis heeft, kunt u overgaan naar het verwijderen. Om dit veilig en efficiënt te doen, bent u bij Nieuwhof Boomverzorging aan het juiste adres. Als de boom niet kan vallen, worden er klimtechnieken gebruikt om de boom verantwoord en veilig te verwijderen. Door middel van klim- en afvang technieken kunnen zelfs de bomen op de meest moeilijke locaties worden verwijderd.

Het verwijderen van een boom geeft vaak meer afval dan u denkt. In overleg wordt bekeken hoe we het opruimen organiseren: versnipperen en stammen wel of niet afvoeren. Het gaat er om dat alles na de klus weer netjes is. 

Fotogalerie
project

Overige diensten

Naast het werken in de bomen, voeren we ook diensten uit  zoals heggen snoeien, snoei afval afvoeren, stronken frezen etc. 

Fotogalerie